НАПОЈУВАЊЕ ELG-200-24,24V DC, 8.4A, 244X171X37(LxWxH)mm,IP67,MEAN WELL

6.271 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-((100 -350) V AC , (142 -431) V DC)/1Ф;
ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-200W/24 V DC/8,4 A DC;
ДИМУВАЊЕ-НЕ;
СТАНДАРДИ-EN 61347;
ИЗВЕДБА-МЕТАЛНО КУЌИШТЕ ,IP 67;
МОНТАЖА-СЛОБОДНО;
ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ,ПРЕНАПОН,ПРЕГРЕВАЊЕ;
ГАРАНЦИЈА-5 ГОДИНИ,>50000h;
ДИМЕНЗИИ-244X171X37(LxWxH)mm.

1330321 Brand: