НАПОЈУВАЊЕ ДИМ. SLD 30-24VL-E,24 V DC,(0-1,25)A,30W, 145X22X50 SELF MW

3.071 ден

ВЛЕЗЕН НАПОН/БР. НА ФАЗИ-(198 -264) V AC /1Ф;
ИЗЛЕЗНА МОЌНОСТ/НАПОН/СТРУЈА-30W/24 V DC/(0-1.25)A DC;
ДИМУВАЊЕ-ДА, TRIACK;
СТАНДАРДИ-EN 61347-1;
ИЗВЕДБА-ПЛАСТИЧНО КУЌИШТЕ,IP20;
МОНТАЖА-СЛОБОДНО;
ВГРАДЕНИ ЗАШТИТИ-КУСА ВРСКА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ,ПРЕНАПОН,ПРЕГРЕВАЊЕ;
ГАРАНЦИЈА-3 ГОДИНИ;
ДИМЕНЗИИ- 145X22X50(LxWxH)mm.

1330801 Brand: