КУТИЈА ЗА ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ СО 5 ГНЕЗДА СО ПРЕКИНУВАЧ БЕЛА/СИВА LEGRAND 694546

1.032 ден

ЗАШТИТЕНИ КОНТАКТИ ОД ДОПИР;
НИМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 5X16 A/250V~;
МАКСИМАЛНО ОПТЕРЕТУВАЊЕ: 3680W;
ДИМЕНЗИИ(д,в,ш): 343mm X 100mm X 65 mm.

403093 Brand: