КУТИЈА ЗА ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ СО 4 ГНЕЗДА СО ПРЕКИНУВАЧ БЕЛА/СИВА LEGRAND 694544

875 ден

ЗАШТИТЕНИ КОНТАКТИ ОД ДОПИР;
НИМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 4X16 A/250V~;
МАКСИМАЛНО ОПТЕРЕТУВАЊЕ: 3680W;
ДИМЕНЗИИ(д,в,ш): 300mm X 100mm X 65 mm.

403091 Brand: