КУТИЈА ЗА ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ СО 5 ГНЕЗДА БЕЗ КАБЕЛ, БЕЛА 445.0

504 ден

ЗАШТИТЕНИ КОНТАКТИ ОД ДОПИР
НИМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 5X16 A/250V~
МАКСИМАЛНО ОПТЕРЕТУВАЊЕ: 3600W
ДИМЕНЗИИ(д,в,ш): 307mm X 58mm X 48 mm
СТАНДАРД: IEC 60884-1

400602 Brand: