КУТИЈА ЗА ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ СО 3 ГНЕЗДА БЕЗ КАБЕЛ, БЕЛА 443.0

390 ден

ЗАШТИТЕНИ КОНТАКТИ ОД ДОПИР
НИМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 3X16 A/250V~
МАКСИМАЛНО ОПТЕРЕТУВАЊЕ: 3600W
ДИМЕНЗИИ(д,в,ш): 219mm X 58mm X 48 mm

400600 Brand: