КОНТАКТОР МОТ. CTX22, 9A,11, 3P, 220V AC, 416086 LEGRAND

1.217 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-9A(AC-3)- 25 A (AC1);
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-400 V AC;
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-230 V AC;
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 4,0kW(AC3);
БРОЈ НА КОНТАКТИ-ГЛАВНИ:3NO/ ПОМОШНИ: 1NO+1NC ;
ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ- ДО 10
(2x(1NO+1NC) СТРАНИЧНИ/4 ПРЕДНИ);
СТАНДАРД- IEC 60947-1 / 60947-4-1 and EN 60947-1 / 60947-4-1;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1.0-6,0) mm2;
ДИМЕНЗИИ: 73,5x45x86mm(ВXШXД).

123410 Brand: