КОНТАКТОР МОТ. CNM400, 400A, 22 3P, 220V, RK

44.139 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-400A(AC-3 );
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-400 V AC;
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-220 V AC;
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 200kW(AC3);
БРОЈ НА КОНТАКТИ-ГЛАВНИ:3N0/ ПОМОШНИ:2NO+2NC ;
ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ- ДО 4
(2x(1NO+1NC) СТРАНИЧНИ);
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(2×150) mm2;
СТАНДАРД- IEC 60947-1, IEC 60947-5-1;
ДИМЕНЗИИ: 200x160x141mm(ВXШXД).

123044 Brand: