КОНТАКТОР МОТ. CNM315, 315A, 22 3P, 220V, RK

36.068 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-315A(AC-3 ); НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-400 V AC; НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-220 V AC; НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 160kW(AC3); БРОЈ НА КОНТАКТИ-ГЛАВНИ:3N0/ ПОМОШНИ:2NO+2NC ; ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ- ДО 4 (2x(1NO+1NC) СТРАНИЧНИ); ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(2×150) mm2; СТАНДАРД- IEC 60947-1, IEC 60947-5-1; ДИМЕНЗИИ: 200x160x141mm(ВXШXД).