КОНТАКТОР МОТ. CNM170, 170A, 22 3P, 220V, RK

18.436 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-170A(AC-3 ); НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-400 V AC; НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-220 V AC; НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 90kW(AC3); БРОЈ НА КОНТАКТИ-ГЛАВНИ:3N0/ ПОМОШНИ:2NO+2NC ; ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ- ДО 4 (2x(1NO+1NC) СТРАНИЧНИ); ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(25-70) mm2; СТАНДАРД- IEC 60947-1, IEC 60947-5-1; ДИМЕНЗИИ: 180x135x116mm(ВXШXД).