КОНТАКТОР МОТ. CM1 01, 9A, 01,3P, 220V, RK

657 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-9A(AC-15 ); НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-400 V AC; НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-230 V AC; НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 4kW(AC3); БРОЈ НА КОНТАКТИ-ГЛАВНИ: 0/ПОМОШНИ: 0NO+ 1NC ; ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ- ДО 4 (2x(1NO+1NC) СТРАНИЧНИ); СТАНДАРД- IEC 60947-1, IEC 60947-5-1; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0.75-1.5) mm2; ДИМЕНЗИИ-48x45x56(ВXШXД).