КАБЕЛ ПАПУЧА ЗА ГМЕЧЕЊЕ CU 185/10

372 ден

МАТЕРИЈАЛ-БАКАР; НАМЕНЕТА ЗА-БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ; НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-185m2; ТИП-ЗА ГМЕЧЕЊЕ; ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М10; ДИМЕНЗИИ-36x50mm(ШxД).