ИНДИКАТОР ЗА КУПАТИЛО 3x16AX 250V~ ВЕРТИКАЛЕН EXP, БЕЛ 72306.00

958 ден

НОМИНАЛНА СТРУА/НАПОН :3 X 16A/250V
СТАНДАРД:IEC 60669-1
ОЗНАКИ:СВЕТЛО 2М, ГРЕАЛКА 1М, БОЈЛЕР 1М
ДИМЕНЗИИ: 97,6 mm X 162,8 mm
ПАКУВАЊЕ: 5

400230 Brand: