ИНДИКАТОР ЗА КУПАТИЛО 3x16AX 250V~ УНИВЕРЗАЛЕН ХОРИЗ. EXP, БЕЛ 72310.00

810 ден

НОМИНАЛНА СТРУА/НАПОН ЗА СВЕТЛО:16A/250V
СТАНДАРД:IEC 60669-1
ОЗНАКИ:СВЕТЛО, ГРЕАЛКА, БОЈЛЕР
ИНДИКАТОРОТ Е НАМЕНЕТ ЗА ЗАМЕНА НА СТАРИ ИНДИКАТОРИ
ВО ПОСТОЕЧКИ ДОЗНИ СО ДИМЕНЗИЈА ОД 108-135ММ НА АЛИНГ,
МЕТАЛКА,НОПАЛ, ЕЛИД, СИГМА,ТЕМ, ЛЕНДАВА, ЕЛЕКТРОКОНТАКТ,
СТАНДАРД, КАКО И ЗА НОВИ ИНСТАЛАЦИИ ВО ДОЗНА ЗА 4М
ПАКУВАЊЕ: 10

400232 Brand: