ИНДИКАТОР ЗА КУПАТИЛО 4x16AX 250V~ ВЕРТИК. УНИВЕРЗ. EXP, бел 72324.00

967 ден

НОМИНАЛНА СТРУА/НАПОН:16A/250V
СТАНДАРД:IEC 60669-1
ОЗНАКИ:СВЕТЛО, ГРЕАЛКА, БОЈЛЕР, ВЕНТИЛАТОР
ИНДИКАТОРОТ Е НАМЕНЕТ ЗА ЗАМЕНА НА СТАРИ ИНДИКАТОРИ
ВО ПОСТОЕЧКИ ДОЗНИ СО ДИМЕНЗИЈА ОД 108-135ММ НА АЛИНГ,
МЕТАЛКА,НОПАЛ, ЕЛИД, СИГМА,ТЕМ, ЛЕНДАВА, ЕЛЕКТРОКОНТАКТ,
СТАНДАРД,КАКО И ЗА НОВИ ИНСТАЛАЦИИ ВО ДОЗНА ЗА 4М
ПАКУВАЊЕ: 5

400227 Brand: