ИНД. УТИКАЧ НАД. 32A, 5P, IP44 525-6 PCE

397 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-32 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-380 V AC;
ТИП-ИНД. УТИКАЧ,МАШКИ НАГРАДЕН ;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-5P(3P+N+PE);
ПОЗИЦИЈА НА КОНТАКТОТ ЗА ЗАЗЕМЈУВАЊЕ-6h;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА-IP44;
ДИМЕНЗИИ-132x82x25(ВxШxД);
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(2,5-6)mm2.

131155 Brand: