ИНД. УТИКАЧ НАД. 16A, 5P, IP44 515-6 PCE

365 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-16 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-380 V AC;
ТИП-ИНД. УТИКАЧ,МАШКИ НАГРАДЕН ;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-5P(3P+N+PE);
ПОЗИЦИЈА НА КОНТАКТОТ ЗА ЗАЗЕМЈУВАЊЕ-6h;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА-IP44;
ДИМЕНЗИИ-122x79x25(ВxШxД);
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1-2,5)mm2.

131152 Brand: