ИНД. ПРИКЛ. НАД. 63A, 5P, IP67 135-6 PCE

2.036 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-63 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-380 V AC;
ТИП-ИНД. ПРИКЛУЧНИЦА,ЖЕНСКА НАДГРАДНА ;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-5P(3P+N+PE);
ПОЗИЦИЈА НА КОНТАКТОТ ЗА ЗАЗЕМЈУВАЊЕ-6h;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА-IP66/67;
ДИМЕНЗИИ-213×173(ВxШxД);
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(6-16)mm2.

131187 Brand: