ГУМИЧКИ ЗА МАРКИРАЊЕ НА ЖИЦА ТИП KKS 18/2,5-4, 18X4, 506719 KLEMSAN

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- ОЗНАЧУВАЊЕ НА ЖИЦИ;
ПРЕСЕК НА ЖИЦА-(2,5-4)mm2;
БОЈА-ТРАНСПАРЕНТНА;
ДИМЕНЗИИ-18x4mm(ДxШ);
ПАКУВАЊЕ-500 ПАР.

3774507 Brand: