ФРЕК. РЕГ. 5.5KW,вл.3f,из.-HD:13A/5.5KW(ND:15.7A/7.5KW),STO,VFD13AMS43ANSAA,DELT

Available in store

ВЛЕЗ-3f, U-(323-528)V AC, f-(47-63)Hz;
ИЗЛЕЗ-HD:13A/5.5KW(150% за 60 sec, 200% за 3 sec),f-(1-599)Hz;
ND:15.7A/7.5KW(120% за 60 sec, 150% за 3 sec),f-(1-599)Hz;
НАЧИНИ НА КОНТРОЛА: V/F,ВЕКТОРСКА,FOC Sensorless;
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:(-20 до 50) C;
КОМУНИКАЦИСКИ ПОРТИ/ПРОТОКОЛИ:USB,RS485/MODBUS(ОПЦИОНО МОЖЕ И СИТЕ ДРУГИ);
ДИСПЛЕЈ СО ТАСТАТУРА:7 СЕГМЕНТЕН, СО ВГРАДЕН ПОТЕНЦИОМЕТАР, МОЖЕ ДА СЕ ПРЕМЕСТУВА;
ОТПОРНИК ЗА КОЧЕЊЕ:ИНТЕГРИРАН;
STO(SAFE TORQUE OFF):ИНТЕГРИРАН,СТАНДАРДИ EN-61508 SIL2,62061 SIL CL 2, 60204-1 Category 0;
EMC ФИЛТЕР:НЕМА;
ЗАШТИТИ НА МОТОРОТ:ПРЕНАПОНСКА, ПРЕКУСТРУЈНА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ, ТЕМПЕРАТУРНА, ПРЕКИН НА ФАЗА;
К-КИ:ВГРАДЕН PLC СО 2К ПРОГРАМСКА МЕМОРИЈА,7 (DI), 1PWM 33kHz ВЛЕЗ, 2 (AI),
1 РЕЛЕЕН ИЗЛЕЗ (DO), 3 ТРАНЗИСТОРСКИ ИЗЛЕЗИ (DO),1HSO, 1 АНАЛОГЕН ИЗЛЕЗ (АО);
ЗАШТИТА:IP20;
ДИМЕНЗИИ:207x109x154(VxSxD)mm.

129195 Brand: