ФРЕК. РЕГ. 0.4KW,вл.1f,из.-2.5A,4 DI,1RO,1AI,RS485,VFD004EL21W-1,DELTA

Available in store

ВЛЕЗ-1f, U-(180-264)V AC, f-(48-63)Hz;
ИЗЛЕЗ-2.5А/0.4KW(150% за 60 sec),f-(0.1-400)Hz;
НАЧИНИ НА КОНТРОЛА: V/F,ВЕКТОРСКА;
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:(-10 до 50) C;
КОМУНИКАЦИСКИ ПОРТИ/ПРОТОКОЛИ:RS485/MODBUS;
ДИСПЛЕЈ СО ТАСТАТУРА:7 СЕГМЕНТЕН, СО ВГРАДЕН ПОТЕНЦИОМЕТАР;
ОТПОРНИК ЗА КОЧЕЊЕ:НЕМА;
STO(SAFE TORQUE OFF):НЕМА;
EMC ФИЛТЕР:НЕМА;
ЗАШТИТИ НА МОТОРОТ:ПРЕНАПОНСКА, ПРЕКУСТРУЈНА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ, ТЕМПЕРАТУРНА;
К-КИ:4 (DI), 1 (AI),1 РЕЛЕЕН ИЗЛЕЗ (DO),PID ФУНКЦИЈА;
ЗАШТИТА:IP20;
ДИМЕНЗИИ:162x92x128,7(VxSxD)mm.

129100 Brand: