ФРЕК. РЕГ. 3.7KW,вл.3f,из.-HD:9A/3.7KW(ND:10.5A/4KW),S+E,VFD9A0ME43AFSAA,DELTA

Available in store

ВЛЕЗ-3f, U-(380-480)V AC, f-50/60 Hz;
ИЗЛЕЗ-HD:9/3.7KW(150% за 60 sec, 200% за 3 sec),f-(1-599)Hz;
ND:10.5A/4KW(120% за 60 sec, 150% за 3 sec),f-(1-599)Hz;
НАЧИНИ НА КОНТРОЛА: V/F,ВЕКТОРСКА,SVC;
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:(-20 до 50) C;
КОМУНИКАЦИСКИ ПОРТИ/ПРОТОКОЛИ:RS485/MODBUS;
ДИСПЛЕЈ СО ТАСТАТУРА:7 СЕГМЕНТЕН, СО ВГРАДЕН ПОТЕНЦИОМЕТАР;
ОТПОРНИК ЗА КОЧЕЊЕ:ИНТЕГРИРАН;
STO(SAFE TORQUE OFF):ИНТЕГРИРАНИ 2 ВЛЕЗА,СТАНДАРДИ EN-61508 SIL2,62061 SIL CL 2, 60204-1 Category 0;
EMC ФИЛТЕР:ИНТЕГРИРАН;
ЗАШТИТИ НА МОТОРОТ:ПРЕНАПОНСКА, ПРЕКУСТРУЈНА, ПРЕОПТОВАРУВАЊЕ, ТЕМПЕРАТУРНА, ПРЕКИН НА ФАЗА;
К-КИ:5 (DI), 1PWM 10kHz ВЛЕЗ, 1 (AI),
1 РЕЛЕЕН ИЗЛЕЗ (DO), 1 ТРАНЗИСТОРСКИ ИЗЛЕЗ (DO), 1 АНАЛОГЕН ИЗЛЕЗ (АО);
ЗАШТИТА:IP20;
ДИМЕНЗИИ:157x87x163(VxSxD)mm.

129165 Brand: