ЦЕВКА LED T8 18W 120cm 6500K 1600Lm ДВОСТРАНО НАПОЈУВАЊЕ SPF0056 SPARX

148 ден

РОК НА ТРАЕЊЕ: 20.000H
ГРЛО:G13
НОРМАЛНА РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:-20° +45°
МАТЕРИЈАЛ:СТАКЛО
ДИМЕНЗИИ: ДИЈАМЕТАР 28 mm/ДОЛЖИНА 1200mm

205270 Brand: