БИМЕТАЛ TRM75-110 ЗА CNM110, (63-80), RK

4.058 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-(63-80)A; БРОЈ НА КОНТАКТИ- ПОМОШНИ: 1NO ; МОНТАЖА: ДИРЕКТНА/ СО АДАПТЕР ЗА НА ДИН ШИНА; РЕСЕТ АУТО/РАЧЕН- ДА; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1.5-25) mm2; СТАНДAРД: IEC 60947-1, IEC 60947-4-1; ДИМЕНЗИИ: 132x80x142mm(ВXШXД).