ЗАШТИТНА ПРЕКРИВКА ЗА 185ММ ШИН. РАЗВ.,L=600mm, 9677550 RITTAL

Available in store

МОНТАЖА-185mm ШИНСКИ РАЗВОД;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3p;
БОЈА-RAL 7035;
МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД И ПОЛИФЕНИЛЕН(PPE);
ДИМЕНЗИЈА:600mm ДОЛЖИНА.

107296 Brand: