ДРЖАЧ ЗА БАКАР 3Х(30-120)Х10 ЗА 185 ММ ШИН. РАЗВ., 605880 LEGRAND

4.369 ден

НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P;
ПОДДРЖУВА БАКАР-(30-120)x10mm;
ЗА ВЕРТИКAЛНИ ЛЕТВИ-00,1,2,3.

107290 Brand: