ВРАТА ИСПАКНАТА ЗА ОРМАР 900X575,ЗА 120 МОД,XL160/XL400 020255 LEGRAND

10.888 ден

МАТЕРИЈАЛ- ЛИМ;
БОЈА-СИВА, RAL7035;
ЗА ОРМАР СО БРОЈ НА РЕДОВИ-5;
МОДЕЛ – ИСПАКНАТА;
ЗАШТИТА-IP40;
ДИМЕНЗИИ-(900X575)mm(ВxШ).