ВЕЗИЦА СО ПОТПОРА ЗА ЦЕВКА 16/32, 165X7mm, FSU.21.2101

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД(НАЈЛОН)(PA6.6, V2 UL94 TYPE2,21);
САМОГАСИВИ-ДА;
ДИМЕНЗИЈА-165x7mm;
БОЈА-СИВА;
ДИЈАМЕТАР НА КАБЕЛ-(16-32)mm;
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА-(-15, +75)C;
ИЗДРЖЛИВОСТ НА НАПРЕГАЊЕ-40(Kg/daN);
ОТВОР ЗА ШТРАФЕЊЕ-М7;
ПАКУВАЊЕ-100 ПАР.

370960 Brand: