ВЕРТИКАЛЕН ПРИКЛУЧЕН СТОЛБ СО 4 ГНЕЗДА(4x2P+E), БЕЛ, 2m, 694505 LEGRAND

2.346 ден

ЗАШТИТЕНИ КОНТАКТИ ОД ДОПИР -ДА;
ПРИКЛУЧЕН КАБЕЛ:PP/J-Y (H05VV-F) 3 x 1.5mm;
ДОЛЖИНА НА ПРИКЛУЧЕН КАБЕЛ- 2m;
ПРИКЛУЧОЦИ- 4;
НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 4X16 A/250V~;
МАКСИМАЛНО ОПТЕРЕТУВАЊЕ: 3680W;
ТИП- ВЕРТИКАЛЕН ПРИКЛУЧЕН СТОЛБ;
ДИМЕНЗИИ(д,в,ш): 386mm X 100mm X 65 mm;
СТАНДАРД: IEC 60884-1.

403089 Brand: