ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ(РОТ.) СО ПРЕН. ЗАШТ. СО 4 ГНЕЗДА 1,5m, БЕЛА/СИВА 694507 LEGRAND

1.413 ден

ЗАШТИТЕНИ КОНТАКТИ ОД ДОПИР -ДА;
ПРИКЛУЧЕН КАБЕЛ:PP/J-Y (H05VV-F) 3 x 1.5mm;
ДОЛЖИНА НА ПРИКЛУЧЕН КАБЕЛ- 1,5m;
ПРИКЛУЧОЦИ- 4;
НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 4X16 A/250V~;
МАКСИМАЛНО ОПТЕРЕТУВАЊЕ: 3680W;
ТИП- РОТИРАЧКИ СО ПРЕКИНУВАЧ И ПРЕНАПОНСКА ЗАШТИТА;
ДИМЕНЗИИ(д,в,ш): 338mm X 100mm X 65 mm;
СТАНДАРД: IEC 60884-1.

403064 Brand: