УНИВЕРЗАЛЕН КОНЕКТОР ЗА АС СКЛОПКА OTH 240-4, 1P/4, MOREK

2.335 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-1250 A (Al/Cu); НОМИНАЛЕН НАПОН-690 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1; МАТЕРИЈАЛ-КАЛАИСАН АЛУМИНИУМ; ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ И АЛУМИНИУМСКИ ЖИЦИ; ИЗЛЕЗИ-4x(85-240)mm2; ДИМЕНЗИИ-85x50x63(ВxШxД)mm.