УНИВЕРЗАЛЕН КОНЕКТОР ЗА АС СКЛОПКА OTH 240-3, 1P/3, MOREK

3.528 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-800 A (Al/Cu); НОМИНАЛЕН НАПОН-690 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1; МАТЕРИЈАЛ-КАЛАИСАН АЛУМИНИУМ; ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ И АЛУМИНИУМСКИ ЖИЦИ; ИЗЛЕЗИ-3x(85-240)mm2; ДИМЕНЗИИ-82x50x63(ВxШxД)mm.