ТОПЛОСОБ. СПОЈКА MWTM 63/19 СО ЛЕПЛИВ СЛОЈ ЗА КАБЕЛ – RAYCHEM

1.027 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПОЛИОЛЕФИН;
СО ЛЕПАК- ДА;
ДИЈАМЕТАР(Ф)mm -63/19mm
ДОЛЖИНА- 1m;
БОЈА- ЦРНА.

3770240 Brand: