ТОПЛОСОБ. СПОЈКА 19.1/9.5 БЕЗ ЛЕП., L=1,2(1)m, СИВА SR1F 203274(457349) CELLPACK

172 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПОЛИОЛЕФИН;
СО ЛЕПАК- НЕ;
ДИЈАМЕТАР(Ф)mm -19,1/9,5mm
ДОЛЖИНА- 1.2(1)m;
БОЈА- СИВА.

3775086 Brand: