ТОПЛОСОБ. СПОЈКА 12.7/6.4 БЕЗ ЛЕП. , L=1,2m, СИВА SR1F 144262 CELLPACK

128 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПОЛИОЛЕФИН;
СО ЛЕПАК- НЕ;
ДИЈАМЕТАР(Ф)mm -12,7/6,4mm
ДОЛЖИНА- 1.2m;
БОЈА- СИВА.

3775076 Brand: