ТОПЛОСОБ. СПОЈКА 12.7/6.4 БЕЗ ЛЕП., L=1,2(1)m, ЦРНА SR1F 127192(457282) CELLPACK

128 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПОЛИОЛЕФИН;
СО ЛЕПАК- НЕ;
ДИЈАМЕТАР(Ф)mm -12,7/6,4mm
ДОЛЖИНА- 1.2(1)m;
БОЈА- ЦРНА.

3775070 Brand: