ТАСТЕР ЗА РОЛЕТНИ OG POWER 10A 250V~ I бел, 257.00

208 ден

СЕ ВГРАДУВА НА ЅИД СО ПОМОШ НА ЗАВРТКИ ДО 4mm
ДВЕ ТАСТЕР СКЛОПКИ ЗА ПОКРЕНУВАЊЕ НА МОТОРОТ ЗА
ДИГАЊЕ И СПУШТАЊЕ НА РОЛЕТНИТЕ
НОМИНАЛНА СТРУЈА/НАПОН: 10A / 250V~
ДИМЕНЗИИ: 70mm x 80mm x 57mm
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP 44
СТАНДРД: IEC 60669-1, IEC 60529

400414 Brand: