ТАСТЕР ЗА ЅВОНО СО ИНДИКАЦИЈА ЦРН 10A, 230V, 1P, RG4042V230 CLASSIA

327 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-10А;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 250V AC;
ТИП-МОДУЛАРЕН;
ИДИКАЦИЈА- ДА, СО ОЗНАКА ЅВОНЧЕ;
ДИМЕНЗИЈА – 2М;
СТАНДАРД-IEC/EN 60669-1.

404049 Brand: