ПРЕКИНУВАЧ ОБИЧЕН СО ИНД., ОЗНАКА БОЈЛЕР ЦРН, 16A, 250V~, 1M, RG4001LS CLASSIA

320 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-16АX;
НОМИНАЛЕН НАПОН- 250V AC;
ТИП-МОДУЛАРЕН;
ИДИКАЦИЈА- ДА СО ОЗНАКА БОЈЛЕР;
ДИМЕНЗИЈА – 1М;
СТАНДАРД-IEC/EN 60669-1.

404009 Brand: