СТРУЕН ТРАНСФ. СО ОТВОРЕНО ЈАДРО, 750/5A, TO-750 F&F

7.765 ден

ПРЕНОСЕН ОДНОС-750/5 (A/А);
КЛАСА НА ТОЧНОСТ-0.5;
МОЌНОСТ-5 VA;
СТАНДАРД-IEC 60044-1;
ТИП-ОТВОРЕН, ЈАДРОТО СЕ ОТВОРА;
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА-(-15–+45)C;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА-IP20;
ТЕРМИНАЛИ S1/S1-НА ШТРАФЕЊЕ, ЗА >=2,5mm2 ЖИЦА;
ДИМЕНЗИИ-146x116x35(ВxШxД);
ВНАТРЕШЕН ОТВОР-80x50mm.

128167 Brand: