СКЛОПКА КС ЗА НА ДИН НОСАЧ,25А,3P,1000 V DC,TECHNO SOLAR TS013M,TECHNOELECTRIC

3.086 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-25 A НА 500 V DC(DC-21 );
НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V DC(DC-20);
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ-7,5 КW(AC23);
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P;
РАЧКА-ДИРЕКТНА ВКЛУЧЕНА ВО ПАКУВАЊЕТО, ИЛИ ИНДИРЕКТНА ДОПОЛНИТЕЛНО;
МОНТАЖА-НА DIN ШИНА;
БОЈА-ЗЕЛЕНА;
ДИМЕНЗИИ-81,3x36x79mm(ВxШxД);
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-16)mm2.

120570 Brand: