СКЛОПКА ДИФ. 40/0,3 4P, RX3, 402071 LEGRAND

1.883 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-40 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC;
ОСЕТЛИВОСТ НА ДИФЕРЕНЦИЈАЛНА СТРУЈА-300mA;
К-КА НА ИСКЛУЧУВАЊЕ-AC ТИП(САМО НАИЗМЕНИЧНИ КОМПОНЕНТИ);
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P;
СТАНДАРД-IEC 61008-1;
ПОМОШНИ КОНТАКТИ-НЕ ПОДДРЖУВА;
ДИМЕНЗИЈА-4 МОДУЛИ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-25)mm2

Compare