СКЛОПКА АС 400A, DPX3 630R400 , 3P, 36KA, 422002 LEGRAND

26.410 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-400 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P; НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-36 КА(IEC 60947-2); ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА(ДАЛЕЧИНСКИ, СИГНАЛНИ, ПОМОШНИ); ПОДДЕСУВАЊЕ-ТЕРМИЧКО (0,8-1)In,МАГНЕТНО 10x In; ДИМЕНЗИИ:260x140x105(ВxШxД)mm; МОНТАЖА-НА ДАНЦЕ ИЛИ НА DIN ШИНА СО ПЛОЧА ЗА МОНТАЖА; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ- ДО 300mm2.