СИЈАЛИЦА LED Е27 9W СО ФОТО СЕНЗОР 900Lm 6500K KES-094 K2

345 ден

ЛЕД ЧИП-SMD;
МАТЕРИЈАЛ:ТЕРМОПЛАСТИКА
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА:IP20
РАБОТНИ ЧАСОВИ: 20.000h
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -25 C,+40 C
ДИМЕНЗИИ: 80 mm/117 мм
СИЈАЛИЦАТА СВЕТИ САМО КОГА Е ТЕМНО, НЕМА СЕНЗОР ЗА ДВИЖЕЊЕ

205352 Brand: