РЕФЛЕКТОР LED PREMIUM 50W 6000K 4000Lм ЦРН SPF00403 SPARX

1.217 ден

Работни часови: >25 000 hrs;
Материјал на телото: алуминиум
Нормална работна температура: -20° +45°
IP заштита: IP65
Гаранција: 2 години

236014 Brand:

Опис