РЕФЛЕКТОР LED PREMIUM 30W 6000K 2400Lм ЦРН SPF00402 SPARX

843 ден

Работни часови: >25 000 hrs;
Материјал на телото: алуминиум
Нормална работна температура: -20° +45°
IP заштита: IP65
Гаранција: 2 години

236010 Brand:

Опис