Рамка 7M EXP BASIC, бела со бел носач ANTIBAKTERISKA A70107.00

353 ден

ЗА ПОКРИВАЊЕ НА СКЛОП 7M СО ШИРИНА 7X22,2
СЕ ВГРАДУВА НА ПОДЛОШКА ЗА 7М (АРТИКЛ 71007 ИЛИ 71027) СО ПРИТИСКАЊЕ
ДИМИНЗИИ: 209,6 mm X 91,8 mm

4008827 Brand: