Рамка 4M EXP BASIC, бела со бел носач ANTIBAKTERISKA A70104.00

246 ден

ЗА ПОКРИВАЊЕ НА СКЛОП 4M СО ШИРИНА 4X22,2
СЕ ВГРАДУВА НА ПОДЛОШКА ЗА 4М (АРТИКЛ 71004 ИЛИ 71024) СО ПРИТИСКАЊЕ
ДИМИНЗИИ: 142,4 mm X 91,8 mm

4008824 Brand: