МАСКА ПОЛНА H=50ММ,36 МОД.,XL 800/XL4000 20990 LEGRAND

Available in store

МАТЕРИЈАЛ- ЛИМ;
БОЈА-СИВА, RAL7035;
ТИП-ПОЛНА МАСКА,36 МОДУЛИ;
ОДГОВАРА ЗА ОРМАРИ ТИП-XL800,4000;
НАЧИН НА ПОСТАВУВАЊЕ-СО ШТРАФОВИ;
ДИМЕНЗИИ-(50X600)mm(ВxШ).