КРИВИНА ЗА ПЛАСТИЧНА ЦЕВКА Ф16, 4011016 KOUVIDIS

Available in store

МАТЕРИЈАЛ-САМОГАСИВ ПВЦ(EN 61386.21);
HALOGEN FREE-НЕ;
UV СТАБИЛНОСТ-НЕ;
МЕХАНИЧКА ЦВРСТИНА-320N/5cm;
БОЈА-СИВА(RAL 7035);
НАДВОРЕШЕН/ВНАТРЕШЕН ДИЈАМЕТАР-16mm/13,8mm;
МИНИМАЛНА/МАКСИМАЛНА ТЕМПЕРАТУРА: -25 C/60 C;
ПАКУВАЊЕ-40;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА: IP65.

372042 Brand: